Golf

Biscarrosse-Golf

In Les landes bevinden zich meerdere golfbanen.

Biarritz le Phare ligt aan de Côte de Basque. Deze baan heeft 18 holes verspreid over 5,4 kilometer en is in binnen- en buitenland geliefd bij de professionals. Deze baan wordt regelmatig gebruikt voor toptoernooien.
http://www.golfbiarritz.com/

Golf d’Arcangues onderscheidt zich door de fantastische uitzichten over Baskische landschappen. Hier kan men een genoeglijke partij golf spelen en tevens genieten van de omgeving tijdens het wandelen en spelen op de course. De balans tussen open holes en holes die zijn verscholen tussen de bossen is perfect.
http://www.golfdarcangues.com/golfdarcangues/

Seignosse is een baan met voor elk wat wils. De door eiken- en pijnbomen omzoomde fairways vormen een uitdaging voor iedere golfer. De diverse zand- en grasbunkers alsmede de verschillende waterpartijen maken deze baan zeer aantrekkelijk.
http://www.bluegreen.com/fr/les-golfs/liste-des-golfs-du-reseau/golf-blue-green-seignosse

Malika Golf Club Bassussary is omringd door eeuwenoude eikenbomen en ligt aan de voet van de bergen. Men heeft de keuze uit zowel holes die tegen de helling liggen als holes die gewoon vlak liggen.
http://makilagolfclub.fr/

Moliets is voor een gedeelte gebouwd tussen de naaldbossen van Les Landes (13 holes) en voor een ander gedeelte langs de kust (5 holes). Het is een snelle baan met bunkers in alle vormen en maten. Sinds 1998 is Moliets een internationaal trainingscentrum voor de Nationale Federatie. http://www.golfmoliets.com/

Biscarrosse Golf ligt tegenover het noordelijke meer en beschikt over 2 parcours van 9 en 18 holes. Het is een heuvelachtige baan, omgeven door bossen.
http://www.biscarrossegolf.com/

 

Surfen Ι Kanovaren  Ι  Fietsen Ι Paard- en ponyrijden Ι Wandelen Ι Pyreneeën Ι Dune du Pyla Ι Grotten Ι Petit Train de La Rhune Ι Ecomuseum van Marquèze Ι Courant d’Huchet Ι